Bijna alle woningen verkocht!

Bijna alle woningen verkocht!

Na overweldigend veel interesse in Erve Solms in de verkoop zeer voorspoedig verlopen en zijn bijna alle woningen op dit moment verkocht. Zie jij jezelf ook wonen op deze bijzondere plek in het historische en gezellige centrum van Oirschot. Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de woningen die beschikbaar zijn of onder optie staan. In het laatste geval word je opgenomen op de reservelijst en de makelaars zullen je benaderen als er een woning van je voorkeur beschikbaar komt. Klik hier om je direct in te schrijven: wonen in hof van Solms - Inschrijfformulier

Op dit moment is er nog één woning direct beschikbaar. Een mooie vrijstaande geschakelde woning, prachtig gelegen aan de Heistraat. Deze karaktervolle woning met tuitgevel beschikt over een ruime living en grote leefkeuken, 3 slaapkamers en een grote vrij indeelbare zolderverdieping.

Zie jij jezelf ook wonen op deze bijzondere plek in het historische en gezellige centrum van Oirschot? Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor de laatste beschikbare woning of de woningen die onder optie staan. In het laatste geval word je opgenomen op de reservelijst en de makelaars zullen je benaderen als er een woning van je voorkeur beschikbaar komt. Klik hier om je direct in te schrijven.

Voor vragen kun je altijd terecht bij een van de makelaars, je vindt de contactgegevens onderaan deze pagina.