Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Ontwerpbestemmingsplan ter inzage

Sinds gisteren ligt het ontwerpbestemmingsplan Heistraat achterterrein Hof van Solms in Oirschot (NL.IMRO.0823.BPOIHEISTRHOFVSOLM-ONTW) inclusief alle bijlagen ter inzage bij de gemeente Oirschot.

Op het achterterrein van het Hof van Solms komen 13 grondgebonden woningen en 22 appartementen. In het ontwerp van het achterterrein wordt de geschiedenis van de locatie teruggebracht. Hiervoor moet een nieuw bestemmingsplan worden opgesteld. Het ontwerpbestemmingsplan voorziet daarin.

Reageren op het ontwerpbestemmingsplan
Het ontwerpbestemmingsplan inclusief alle bijlagen ligt met ingang van woensdag 13 oktober 2021 gedurende een termijn van zes weken voor iedereen ter inzage bij de gemeente. Als u de stukken wilt inzien, kunt u contact opnemen met de gemeente middels deze link: Oirschot - Bel me terug over het inzien van stukken - U heeft een vraag over ter inzage liggende stukken.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook raadplegen op https://www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/view?planidn=NL.IMRO.0823.BPOIHEISTRHOFVSOLM-ONTW.

In het plangebied komen woningen in verschillende prijscategorieën, van betaalbaar tot de duurdere prijsklassen. Dus voor ieder wat wils!
 
Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen bij het Hof van Solms? Schrijf je dan in voor de digitale nieuwsbrief.