Start verkoop 20 juni!

Start verkoop 20 juni!

Het is zo ver; de verkoop van Erve Solms gaat van start! In het hart van het historische centrum van Oirschot verrijzen op het achtererf 13 gezinswoningen en 22 appartementen.

Wil je wonen in een van deze fraaie woningen? Kom dan naar het start verkoopevent op 20 juni, er is een vrije inloop tussen 16:00 en 18:00 uur bij de naastgelegen brouwerij Vandeoirsprong in Oirschot. Hier ontvangen we je graag, onder het genot van een lekker drankje, om je de verkoopbrochure en de VON-prijslijst te overhandigen. Uiteraard zijn de makelaars aanwezig om je te voorzien van alle informatie omtrent het plan en je te helpen met het maken van de juiste kavelkeuzes.

Vanaf de start verkoop staat het online-inschrijfformulier op de website  www.woneninhofvansolms.nl. Je kunt je tot en met 30 juni (23:59 uur) inschrijven. Je kunt hierbij 10 bouwnummers van je voorkeur opgeven.

Uitnodiging start verkoop event


Datum: dinsdag 20 juni 2023
Tijd:      inloop tussen 16:00 - 18:00 uur
Locatie: Brouwerij Vandeoirsprong (Koestraat 20 Oirschot)

Inschrijven kan via: www.woneninhofvansolms.nl
Inschrijfperiode: 20 juni 16:00 uur tot 30 juni 23:59 uur.

Hoe verloopt de inschrijving?

Op www.woneninhofvansolms.nl vind je vanaf de start verkoop per woningtype en bouwnummer alle informatie die voorhanden is. Verder vind je hier ook de digitale verkoopbrochure, verkooptekeningen, technische omschrijvingen en definitieve verkoopprijzen. Er is ook een beknopte koperskeuzelijst met de belangrijkste mogelijkheden om je woning naar wens aan te passen. Heb je interesse om een woning te kopen? Vul dan het online-inschrijfformulier op www.woneninhofvansolms.nl in, het komt dan automatisch bij de makelaar terecht. Hulp nodig bij de inschrijving? Neem dan contact op met de makelaars, zij staan je graag bij!

Zorg voor een financiële check
Let op; Er geldt een verkoopprocedure volgens de gemeentelijke toewijzings- en lotingsprocedure. Volgens dit beleid krijgen inschrijvers voorrang die een verklaring kunnen aanreiken van een bank of hypotheekverstrekker waarin wordt aangetoond dat de financiële middelen toereikend zijn om de betreffende woning of het appartement te kopen. Dit financiële document kun je uploaden bij je inschrijfformulier.
 

Verkoopprocedure
De toewijzing van de woningen vindt plaats vanaf 3 juli, door middel van loting conform het gemeentelijke beleid. In die week zullen we alle inschrijvers berichten of we een van de woningen van de voorkeur kunnen toewijzen. Na toewijzing van de woning volgt er een verkoopgesprek bij een van de makelaars en kunnen kandidaten een optie nemen op die woning. In de optieperiode van circa 1 week krijgen optanten de tijd om te beslissen of ze gaan kopen. Indien er afgezien wordt van de aankoop volgt er aan afspraak met een reservekandidaat die is ingeloot voor het desbetreffende bouwnummer.  De volledige verkoopprocedure staat onder downloads.

Meer weten?

Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch contact te leggen met de makelaars die je graag van alle informatie over de woningen en bouwnummers voorzien. Van de Meerendonk: 0499-575875 / Lelieveld: 0499-577400. 
Graag tot 20 juni op het start verkoop event!